Kategóriák
Kiemelt termékek

Rodonit

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra,

Csillagjegy: Bika.

Kínai csillagjegy: Kígyó

Elem: levegő (némi föld)

Szín: rózsás, piros, hússzínű, fekete zárványokkal., áttetsző, ritkán átlátszó.

Mineralógia: rodonit csak ritkán jön létre primer úton, viszonylag alacsony hőmérsékletű hidrotermális oldatokból. Sokkal inkább üledékes mangánérclelőhelyek regionális metamorfózisa nyomán alakul ki durva, rózsaszín tömegekben. Ezek után mállás révén részben újra oxidálódnak, kialakítva egy jellegzetes mangán- oxid- foltokat és ereket. a tercier rodonitlelőhelyek időnként kőfaragási és építészeti célú felhasználásra is alkalmas tömegekben tartalmazzák az ásvány egész monolitblokkjait.

Gyógyhatás: a legjobb sebgyógyító kő. Vágásokat, kisebb sérüléseket képes percek alatt begyógyítani. Elgennyesedett sebeket gógyit, mérget levezet a szövetekből, rovarcsípéseket is, és ügyel arra hogy egészséges szövetként (varratmentesen) gyógyuljon be. Képes még varratokat is a már begyógyult sebnél, utólag is átalakítani. Belső sérüléseken is képes segíteni. Betegségeket regenerál ahol már az öngyógyító folyamat elkezdődött, pl. autoimmunbetegségek, gyomorfekély, sklerosis multiplex. Parkinson-kór esetében is használhatjuk. Erősíti a szívet és a vérkeringést. A termékenységet mindkét nemnél fokozza. Kálcium tartalma miatt erősíti a csontokat és megelőzi az osteoporosist (csontritkulást) is. Segít a stresszt hamarabb leépíteni, segít a nehéz szituációkban türelmet megtartani. Nagyon jó segítségünk lehet a vizsgáknál vagy változásoknál is. Enyhén aktiváló energiája a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. Megszűnteti a félelmet, bátorságot ad. Segítségével a lelki sebek éppoly hamar begyógyulnak, mint a testiek.

Alkalmazás: kisebb serüléseknél egy benedvesített követ egyből a sebre szorítani és 8- 10 percig nyomás alatt tartani, vagy nagyobb serüléseknél Ajánlott igénybe venni az Elixírt is, ami a leírtakhoz testileg, lelkileg intenzívebben segítséget nyújt. Az Elixír használata minden esetben nagyon ajánlatos.
Különösen segítőkész az elixír egy sokkos sérülésnél ahol így egy traumát is megelőzhetünk.

A termékek megtekinthetők itt->

 

 

Gyógyítóásvány © 2014