Kategóriák
Kiemelt termékek

Karneol

Az életerő köve

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő

Indián csillagjegy: Lazac

Kínai csillagjegy: Sárkány, Kígyó, Ló, Majom, Kakas, Tigris

Elem: tűz, levegő (sárga)

Szín: vöröstől a sárgásvörösig

Gyógyhatás: a karneolok a vérre hatnak. Javítják a vérképet, oldják a vérrögöket és véraláfutásokat, segítenek elállítani a vérzéseket, gyorsítják a sebek gyógyulását. Gyomor- és bélproblémák esetén is hatásos: a bélflóra szabályozása, bélgörcsök, vastagbélgyulladás, szorulás megszüntetése.
Használhatjuk anyagcsereproblémák esetében is. Javítják a szervezet ásványi - és tápanyagfelvételét. Alkalmazhatjuk reumatizmus ellen is. A karneolok segítenek a vese - és hólyagkövek feloldásában, véres vizelésnél, az ún. "női betegségeknél", mint a petefészek problémák, a petefészek gyulladás, a petefészek daganatok, az altesti fájdalmak, miómák, ciszták. A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Általa csökkenthető a láz és a lázrohamok könnyíthetők. Hatással van a lépre, májra, gyomorra és nyirokra. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében. Csalánkiütés ellen is használatos.
A karneol fokozza kitartásunkat és állhatatosságunkat, segíti tetterőnket. Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.

A termékek megtekinthetők itt->

 

Gyógyítóásvány © 2014