Kategóriák
Kiemelt termékek

Heliotróp

Az életöröm köve

Hozzárendelhető

Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra, napfonat csakra, szív csakra

Csillagjegy: Kos, Rák, Skorpió

Kínai csillagjegy: Sárkány, Bárány, Disznó

Elem: föld

Szín: sötétzöld alapon vöröses - rőtes foltokkal, átlátszatlan. A heliotróp a kalcedonok csoportjába tartozik.

Gyógyhatás: a heliotróp rendkívüli ereje már ősidők óta ismert. Szinte minden szervre hatással van, élénkíti az immunrendszert, óv a betegségektől. Növeli vitalitásunkat, megkönnyíti a szervezet vitaminfelvételét. Használhatjuk lábdagadás, lábikragörcsök és visszértágulat esetén is. Nem csak a lábakban, hanem általában az egész testben erősíti az ereket, így csillapítja a vérzészavarokat, bárhol lépnek is fel.
Bélproblémák és aranyér esetében is hatásos. Használata befolyással van a cisztákra is. Jótékonyan hat az epebántalmakra, oldja az epekövet is. A vesére is hatással van, segíti a méregtelenítést és a savtalanítást, ezáltal élénkíti a nyirokkeringést is. Szemproblémákat is orvosolhatunk ezzel a kővel, pozitívan befolyásolja a zöld hályogot.
Lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól. Segít a rémálmok esetében is, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy tennünk kellene valamit a sok negatív hatás ellen. Nyugtat, csökkenti az agressziót, növeli a terhelhetőséget. Új energiát meríthetünk belőle, fokozza az életörömöt.
Az agyra gyakorolt hatásának köszönhetően megkönnyíti a koncentrációt.

A termékek megtekinthetők itt->

 

Gyógyítóásvány © 2014