Kategóriák
Kiemelt termékek

Angelit /anhidrit/

Az angyalok köve

Hozzárendelhető:

Csakra: Gyökércsakra, szakrális csakra.

Nyugati csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió.

Kínai csillagjegy: Bárány, Nyúl, Disznó

Elem: víz

Jellegzetességei: a tudat egyik köve. A békét és testvériséget jelképezi. A neve is sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra.
Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.

Gyógyhatás: Lábfejen alkalmazva  oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő, helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében. Különösen a tüdővel és a karral áll összeköttetésben. Enyhíti a napégéssel együtt járó fájdalmat.
Erősíti a vese működését. Használatával leapaszthatók az ödémák is. Erősíti lelki teherbírásunkat, és önbizalmat ébreszt. Nagyon finom szinten egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.

A termékek megtekinthetők itt->

 

Gyógyítóásvány © 2014