Kategóriák
Kiemelt termékek

Sztaurolit

Hozzárendelhető:

Nyugati csillagjegy: Halak

Kínai csillagjegy: Nyúl

Elem: föld

Szín: barna, barnásfekete, áttetsző, átlátszatlan. Hasonlít a kiasztolitra, kereszt alakban kristályosodott ki, vagy van rajta egy kereszt.

Jellegzetességei: a sztaurolit tündérkeresztként ismert. Ugyanis azt hitték róla, hogy a tündérek könnycseppjeiből képződött, amelyeket akkor hullajtottak, amikor Krisztus haláláról értesültek.
Elősegíti és erősíti a szertartásokat, használható fehér mágiához is. Azt tartják róla, hogy elérhetővé teszi a Közép-Kelet ősi bölcsességét. Összekapcsolja a fizikai, az éteri és a spirituális síkokat, valamint megkönnyíti közöttük a kommunikációt.
Egyedülálló módon hasznos a stressz csillapítására. Csökkenti a depressziót és a függőségeket, valamint megszűnteti a hajlamot arra, hogy agyonhajszoljuk magunkat, és túl sokat vállaljunk. Kitűnő kő azok számára, akik szeretnék abbahagyni a dohányzást, valamint mérsékelni és gyógyítani a hatásait. Segít felismerni a nikotinfüggőség mögött rejlő okokat, és földelő energiát biztosít azoknak a levegős csillagjegyekben született emberek számára, akik arra használják a nikotint, hogy Földhöz kösse őket.

Gyógyhatása: jótékonyan hat a sejtek rendellenességeire és növekedésére, fokozza a szénhidrátok felszívódását és csökkenti a depressziót. Hagyományosan a láz mérséklésére használták. Hatással van a szervezet sav- bázis- háztartására. Jó a vírusok, baktériumok és gombák ellen. Tisztítja a testnedveket, segít a méreganyagok kiválasztásában. Nyugtatja az idegeket.

 

 

Gyógyítóásvány © 2014