Kategóriák
Kiemelt termékek

Szodalit

Az értékek köve

Hozzárendelhető:

Csakra: homlokcsakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Kínai csillagjegy: Sárkány, Majom, Kakas, Patkány, Bivaly, Nyúl

Elem: föld, levegő

Színe: fehér, szürke, kék, sötétkék, áttetszőtől az átlátszatlanig

Mineralógia: a szodalit primer úton, kovasavtartalmú pegmatitokban vagy vulkanitokban, így például trachitban jön létre.

Gyógyhatás: a szodalit már nyers állapotban is megnyugtató hatású, hiszen ha ránézünk, a fátyolfelhőkkel átszőtt, ragyogó kék ég, vagy a tenger fehér tajtékot vető hullámai jutnak róla eszünkbe. A szodalit hatásával javítja tudatos észlelőképességünket, egyensúlyba hoz, megnyugtat és helyrebillenti emocionális kiegyensúlyozatlanságunkat is. Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot, általa bensőleg szabadabbnak érezzük magunkat. Használják a látás javítására, a szem gyulladásának eseteiben, retinaproblémák kezelésére.
Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák esetében. Ekcémára is hasznos segítség. Kezelhetünk vele minden mirigybetegséget, illetve a mirigyek működési zavarait, beleértve a pajzsmirigyet is. Mivel a nyaktájékra is pozitív hatással van, használhatjuk például rekedtség vagy gégepanaszok esetében is. A szodalit erősíti az immunrendszert. Hatásos nyirokproblémák esetében is. Szabályozza a szervezet folyadékfelvételét.

A termékek megtekinthetők itt->

 

Gyógyítóásvány © 2014